קוקטיילים על בסיס ברנדי

ברנדי אלכסנדר

רכיבים : חצי כוס שמנת מעורבבת עם חצי כוס חלב, 1.5 מנות ברנדי, 1.5 מנות ליקר קקאו, קרח, אגוז מוסקט מגורד לעיטור.

אופן ההכנה :מערבבים את כל המרכיבים בשייקר.

הגשה :מסננים את המרכיבים המעורבבים לכוס מרטיני.

Banana Peel

רכיבים : 1.5 מנות ברנדי, שלוש רבעי מנה ליקר בננה, שלוש רבעי מנה חמוץ מתוק, קרח, סודה

אופן ההכנה : לשים קרח בכוס ולמזוג את יתר הרכיבים, לבסוף למזוג סודה עד סוף הכוס.

הגשה : יש להגיש את הקוקטייל בכוס קוקטייל.

סייד קאר

רכיבים : 1.5 מנות ברנדי, שלוש רבעי מנה מיץ לימון, חצי מנה טריפל סק. יש המאמינים כי ניתן להחליף את הברנדי בקוניאק ואת הטריפל סק בקואנטרו.

אופן ההכנה : מוזגים את המרכיבים לתוך כוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל.

מלון סבוי

רכיבים : כף בנדיקטין, כף קרם דה קקאו כהה, כף ברנדי.

אופן ההכנה : מוזגים לכוס על גב כפית את: הקרם דה קקאו לאחריו מוזגים את הבנדיקטין ולבסוף את הברנדי.

הגשה : מוגש בכוסית ליקר.

צוואר הסוס

רכיבים : 1 ורבע מנות ברנדי, ג'ינג'ר אייל, לימון, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מקלפים את הלימון לכדי סליל אחד. קוטב אחד של הסליל צריך להיות בשפת הכוס וקוטבו השני טמון בתחתית הכוס מתחת לקוביות קרח מוסיפים לכוס המכילה אל סליל הלימון וקוביות הקרח את הברנדי וסוגרים ען ג'ינג'ר אייל. מוסיפים מיץ לימון.

הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה

פיק מי אפ

רכיבים : 0.5 מנה דובונה, 0.5 מנה ברנדי, ביצה, 1 כף פרנו, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והלימון. מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח ואת סליל קליפת הלימון.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

חפיסת קלפים קרה

רכיבים : שלוש רבעי מנה ברנדי, רבע מנה ורמוט מתוק, רבע מנה קרם דה מינט לבן, כפית פרנו, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) עם קישוט דובדבן.

ליידי לבנה

רכיבים : מנה קואנטרו, 2 כפיות ברנדי, 2 כפיות קרם דה מינט לבן, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים למעט הלימון וקוביות הקרח. מסננים, מוסיפים קוביות קרח ואת סליל הלימון.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני).

קול מתנגן

רכיבים : 2 כפות פרנו, 2 כפות קירסאו, מנה ברנדי, פרוסת אננס, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים למעט האננס. מסננים ומוזגים לכוס.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ומקשטים בפרוסת אננס.

רעם

רכיבים : כפית סירופ סוכר או מי סוכר, 1 ורבע מנות ברנדי, חלמון (הצהוב של ביצה), מעט פלפלת מתוקה, קוביות קרח, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

מלטף החזה

רכיבים : רבע מנה קירסאו, חלבון (הצהוב של הביצה), שלוש רבעי מנה ברנדי, 1 כפית סירופ סוכר או מי סוכר, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים את קוביות הקרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ומעטרים בדובדבן.

פריחת הדובדבן

רכיבים : כף קירסאו, כף גרנדין, שלוש רבעי מנה ברנדי, כף צ'רי ברנדי, 1.5 כף מיץ לימון, קרח שבור, דובדבן, סוכר כתוש.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הסוכר והדובדבן. מרטיבים את שפתי הכוס בצ'רי ברנדי ומיד טובלים בסוכר. מסננים לתוך הכוס את המשקה בעדינות ובזהירות על שפתי הכוס המסוכרים.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) בעיטור של דובדבן.

מחמם את הלב

רכיבים : חלמון (הצהוב של הביצה), מעט פלפלת חריפה, 1.5 מנה ברנדי, קוביות קרח, קרח שבור.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח. מסננים לכוס מאלה בקוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס תה.

יוליסס

רכיבים : 0.5 מנה ברנדי, 0.5 מנה צ'רי ברנדי, 0.5 מנה ורמוט יבש, קרח שבור, קוביות קרח, סליל קליפת לימון, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הלימון וקוביות הקרח. מסננים לכוס ומוסיפים את סליל הלימון.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

שוט

רכיבים : שלוש רבעי מנה ברנדי, כף ורמוט מתוק, כף קירסאו, כף ורמוט יבש, כף פרנו, קרח שבור, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח ופרוסת הלימון. מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

לפני השינה

רכיבים : 0.5 מנה קירסאו, 0.5 מנה ברנדי, 0..5 מנה פרנו, חלמון (הצהוב של הביצה), 1.5 מנות מים חמים מאוד.

אופן ההכנה :מערבבים היטב את כל הרכיבים, מוזגים את המשקה לתוך כוס ומוסיפים את המים החמים. מערבבים ומחכים שתי דקות ואז שותים.

הגשה : מוגש בכוסית בלון לברנדי.

לטבוע או לשחות

רכיבים : 2 כפיות ורמוט מתוק, שלוש רבעי מנה ברנדי, כפית אנגוסטורה, קוביות קרח, קרח שבור, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים למעט הלימון וקוביות הקרח. מסננים לכוס ומוסיפים את קוביות הקרח ואת סליל קליפת הלימון.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

פראפה ברנדי ומנטה

רכיבים : כפית ברנדי, 0.5 מנה קרם דה מינט ירוק, מעט עלי מנטה חתוכים דק דק, קרח כתוש.

אופן ההכנה :תחילה ממלאים כוס בקרח כתוש, בצד: מערבבים את כל הרכיבים ומזגים לכוס עם הקרח הכתוש.

הגשה : מוגש בכוס קולינס גבוהה עם קש.

ישנוני

רכיבים : ג'ינג'ר אייל, 1 ורבע מנה ברנדי, עלי מנטה חתוכים דק, קוביות קרח, סליל קליפת תפוז.

אופן ההכנה : שמים את עלי המנטה בכוס ומוזגים את הברנדי, מוסיפים קוביות קרח וסוגרים את המשקה עם ג'ינג'ר אייל. בוחשים קלות. מוסיפים את סליל קליפת התפוז.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין.

בין הסדינים

רכיבים : שלוש רבעי מנה ברנדי, שלוש רבעי מנה רום לבן, שלוש רבעי מנה מיץ לימון, קרח ושלוש רבעי מנה טריפל סק.

אופן ההכנה : הכניסו קוביות קרח לשייקר, הוסיפו רום, ברנדי, מיץ לימון וטריפל סק.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל.

אמריקן ביוטי

רכיבים : 0.5 מנה ברנדי, 0.5 מנה ורמוט יבש, רבע מנה ליקר White Cream De Menthe, מעט סירופ גרנדין , מעט מיץ תפוזים, 0.5 מנה יין פורט אדום (יין פורטוגזי מתוק מיוחד).

אופן ההכנה : הכניסו לשייקר קרח, ברנדי, ורמוט, ליקרWhite Cream De Menthe, מיץ תפוזים וגרנדין. ערבבו היטב.

הגשה : מיזגו לתוך כוס קוקטייל והוסיפו בעדינות את היין פורט.

גפן קפואה

רכיבים : 0.5 מנה ברנדי, 0.5 פורט, 60 גרם גלידת וניל.

אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים במיקסר חשמלי במהירות גבוהה למשך 15 שניות לערך ומוזגים לכוס קוקטייל (ברנדי).

הגשה :

בוב דאנבי

רכיבים : 0.5 מנה ברנדי, מנה דובונה, קרח שובר, קוביות קרח, פרוסת לימון או תפוז.

אופן ההכנה : מנערים את כל הרכיבים למעט את קוביות הקרח ופרוסת התפוז/לימון. מסננים, מוזגים ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין מקושטת בפרוסת תפוז או לימון.

דיאנה

רכיבים : 2 כפיות ברנדי (מומלץ קוניאק), מנה קרם דה מינט לבן, קרח כתוש.

אופן ההכנה : ממלאים את כוס בקרח כתוש ומוזגים קרם דה מינט. לאחר מכן מוזגים את הברנדי גל גב כפית.

הגשה : מוגש בכוסית בלון לברנדי

אלה

רכיבים : כפית קירש, 1.5 כפות ברנדי, מנה קפה חזק קר מכפית קפה, קרח מרוסק, דובדבן.

אופן ההכנה : ממלאים את הכוס בקרח מרוסק ומוסיפים את הרכיבים למעט הדובדבן. מערבבים.

הגשה : מוגש בגביע יין עם קשית ומעטרים את הכוס או הקש בדובדבן.

דרום פאסיפיק

רכיבים : שלוש רבעי מנה ברנדי, שלוש רבעי מנה ג'ין, כף מארשינו, 2 כפיות מיץ לימון, כף מיץ אשכוליות, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן. מוזגים לכוס

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ומקשטים בדובדבן.

בינלאומי

רכיבים : כפית וודקה, 0.5 מנה ברנדי, 2 כפיות פרנו, 2 כפיות טריפל סק, קרח שבור, סליל קליפת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט סליל קליפת הלימון ומסננים לתוך כוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) עם סליל קליפת לימון בתוך המשקה.

ברנדי ורום קפוא

רכיבים : שלוש רבעי מנה ברנדי, 0.5 רום כהה, 2 כפיות סירופ סוכר, 2 כפיות מיץ לימון, 1 חלמון (הצהוב של הביצה), 100 גרם קרח כתוש, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים במיקסר חשמלי במהירות נמוכה למשך 15 שניות לערך. מסננים לתוך כוס.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) ומקשטים בכוס.

בומביי

רכיבים : 0.5 מנה ברנדי, רבע מנה ורמוט יבש, 0.5 מנה ורמוט מתוק, כף פרנו, כפית קירסאו, פרוסת לימון, קרח שבור, קוביות קרח.

אופן ההכנה : מערבבים את כל החומרים למעט קוביות הקרח ופרוסת הלימון, מסננים ומוזגים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולד פאשיין ומעטרים בפרוסת לימון.

ברנדי ופורט קפוא

רכיבים : 0.5 מנה ברנדי, רבע מנה פורט, כפית סוכר כתוש, 100 גרם קרח כתוש, ביצה, אגוז מוסקט.

אופן ההכנה : מערבבים הכל במיקסר חשמלי במהירות נמוכה למשך 15 שניות ומסננים. מומלץ לפורר מעט אגוז מוסקט מלמעלה.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל.

ברנדי ובנדיקטין

רכיבים : 0.5 ברנדי (רצוי קוניאק), 0.5 בנדיקטין.

אופן ההכנה : מערבבים.

הגשה : מוגש בכוסית בלון לברנדי.

וושינגטון

רכיבים : 1 כף ברנדי, שלוש רבעי מנה ורמוט יבש, כפית אנגוסטורה, כפית סירופ סוכר או מי סוכר, קוביות קרח, פרוסת לימון.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט הלימון וקוביות הקרח. מסננים לכוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולד פאשיין ומעטרים בפרוסת לימון.

בטסי רוס

רכיבים : שלוש רבעי מנה ברנדי, שלוש רבעי מנה פורט, כף קירסאו, כפית אנגוסטורה, קרח שבור, קוביות קרח, דובדבן.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט קוביות הקרח והדובדבן, מסננים לכוס. מוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס קוקטייל (מרטיני) ומקשטים בדובדבן.

הארוורד

רכיבים : שלוש רבעי מנה ברנדי, 2 כפיות מיץ לימון, כפית גרנאדין, כף ורמוט מתוק, כף אנגוסטורה, קוביות קרח, קרח שבור, פרוסת תפוז.

אופן ההכנה : מערבבים את כל הרכיבים למעט פרוסת התפוז וקוביות הקרח. מסננים לתוך כוס ומוסיפים קוביות קרח.

הגשה : מוגש בכוס אולדפאשיין ומעטרים בקליפת תפוז.

הבהרה

אין בעלי האתר והמחברים נושאים בכל אחריות מסוג כלשהו לכל נזק שנגרם בעקבות שימוש במידע המופיע באתר. השתיה אסורה למי שלא מלאו לו 18 שנים. אנא - שתו באחריות!

בחזרה לחלק העליון